Elijah

Elijah’s aller eerste boxershortje!

Wat is het toch warm de afgelopen weken. Elijah is net 2 en nog niet zindelijk. ’s Nachts moet ik hem dus wel iets aantrekken om te zorgen dat zijn luiertje niet afzakt. Ik maakte al eerder 2 zomerpyjama’s voor hem, maar ook daar in heeft die het nog erg warm. Mijn schoonmoeder had hem toen ze onlangs bij ons aan het oppassen was, daarom een boxershort van onze middelste zoon aangetrokken. Echt heel slim! Maar we merkte dat deze toch wat afzakte zodra z’n luier tegen de ochtend vol begon te zitten. Daar moest ik dus wat anders op bedenken…

Eerder maakte ik voor Jari en Megan als stapels ondergoed. Voor Jari boxertjes uit de Ottobre Kids 1-2013. Echt een heerlijk model. Net wat langere pijpjes dan normaal en mooi aansluitend. Ik bedacht me dat dit patroontje al vanaf maatje 92 gaat. Elijah draagt 92, maar vanwege z’n luier besloot ik een 98 te gaan maken. En wat is die leuk geworden!

Het stofje kocht ik op Stoffenmarktplaats van iemand die een atelieropruiming hield. Het is een stofje van Paapii Designs.

De boxer zelf stikte ik met de lockmachine in elkaar en op de naden stikte ik met mijn Brother CV3550 de topdeksteek. Dat maakt het net even wat meer af vind ik.

Ik ben blij! Het is zo’n beetje het schattigste onderbroekje wat ik ooit gemaakt heb. En niet heel onbelangrijk, hij zit ook goed. Elijah zal het met de warme dagen die er aan zitten te komen dus een stuk aangenamer gaan hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s